PVC-liukuovet PSK

Rinnakkais liukuovi - PSK-likuovi

Rinnakkais liukuovi - PSK-likuovi
Rinnakkais liukuovi - PSK-likuovi

Liuku-kääntöoven liikkuvaa puitetta voi sekä kallistaa ikkunan tapaan että liu'uttaa sivuun. Tämä vaihtoehto sopii yleensä aukkoihin, joiden leveys ei ylitä 3,3 metriä.


Gealan S8000 PSK jota voidaan kallistaa ja liu'uttaa, on rinnakkaisliukuovi, jonka voi asettaa myös tuuletusasentoon. Gealan S8000 PSK ovien U-arvossa päästään jopa 0,90 W/m2K.

PSK-liukuovien maksimi valmistuskorkeus on 2300 mm.

Liukuovet valmistetaan ikkunaprofiileista ja niihin rakennetaan myös tuuletus kallistus mekanismi. Puite liukuu alumiini ohjausprofiililla, joka asetetaan raamin etuprofiiliin. Puitteen maksimipaino on 200 kg.

Vakio vaihtoehto: kahva ainoastaan sisäpuolella automaattimekanismilla
Vaihtoehtoisesti: lukittamisjärjestelmä sisällä tai molemmilla puolilla

PSK-rinnakkainen liukuovi kaavio A

Koostuu kahdesta lasipaneelista, joista toinen on avattava ja siirrettävä. Ovien avaamiseen siirtyy avattava osa samansuuntaisesti kiinteän osan päälle.

PSK-rinnakkainen liukuovi kaavio C

Koostuu neljästä lasipaneelista, joista kaksi keskimmäistä ovat avattavia ja siirrettäviä. Ovien avaamiseen siirtyvät avattavat osat samansuuntaisesti aukon reunoissa olevien kiinteiden osien päälle.

PSK-rinnakkainen liukuovi kaavio G

Koostuu kolmesta lasipaneelista, joista toinen on avattava ja siirrettävä. Ovien avaamiseen siirtyy avattava osa samansuuntaisesti yhden reunasta kiinnitetyn kiinteän osan päälle.

PSK-rinnakkainen liukuovi kaavio K

Koostuu kolmesta lasipaneelista, joista kaksi reunimmaista voidaan avata ja siirtää. Keskimmäinen iso paneeli ei liiku. Oven avaamisella siirtyvät kaksi reunimmaista osaa samansuuntaisesti keskiosan päälle.