Lukkan alumiini lasikaiteet

Lukkan LP-Lasikaiteet

Lukkanin lasikaiteita käytetään terasseilla, rappusissa tai parvekelasitusten kaiteina.

Kaide tulee rakentaa, jos putoamiskorkeus tasanteelta, esim terassilta, ylittää 50 cm ja putoamisen vaara on olemassa. Kaiteen minimikorkeus määräytyy putoamiskorkeuden mukaan.

Lukkanin lasikaiteet on tehty kestämään

Lukkan LP-kaide on hyvin monikäyttöinen kaide. Sen ulkonäkö on selkeä ja yksinkertainen. Lasikaide koostuu vain muutamasta komponentista ja on helposti muunneltava. 

Lasikaiteen ulkonäköä voi muunnella esim. siten, että käsijohteen ja lasin väliin jää aukko tai lasitus alkaa suoraan käsijohteesta. 

Kaiteeseen on lisäksi valittavissa monipuolisesti eri lasivaihtoehtoja ja kaideprofiilien värejä. Lasikaide voidaan kiinnittää joko taso- tai otsapintaan. Pyöristetty kaiteen käsijohde runkotolppien päällä on erittäin tukeva. Sen päälle voidaan asentaa helposti myös liukulasitukset tai parvekelasitukset.

Lukkan Alumiinilasikaide LP-lasikaide

Lukkan lasikaide RAL-9010, lasi kirkas
Lukkan lasikaide RAL-9010, lasi kirkas

Lukkan alumiinilasikaidejärjestelmällä voit toteuttaa laadukkaan ja näyttävän lasikaide kokonaisuuden niin uudis- kuin saneerausrakentamisessa.

Lukkan lasikaide RAL-7024, lasi harmaa
Lukkan lasikaide RAL-7024, lasi harmaa

Lukkan alumiini lasikaiteen peruslähtökohtana on kaidetolppa johon muut profiilit kiinnitetään. Lukkan lasikaiteet valmistetaan tarvittaessa jiirikulmiin.

Lukkan lasikaide päädyt "seinäkiinnityksellä"
Lukkan lasikaide päädyt "seinäkiinnityksellä"

Lukkan alumiini lasikaiteen asennuksessa voidaan kiinityksessä hyödyntää terassin tolppia voidaan myös hyödyntää kiinnityksissä.