Lukkan Aava-liukulasi esite

Pystypuitteelliset Lukkan Aava-liukulasit

Lukkan Aava-liukulaseilla saat lisää tilaa ja tilojen käyttömukavuutta niin kotiin kuin vapaa-ajan asunnollekin.

Lukkan GL-liukulasit on suunniteltu kestävään, mutta keveään rakentamiseen. Lukkan terassilasituksella voit pitää terassisi puhtaana pölyltä, sateelta ja melulta. Lisäksi liukulaseista löytyy myös ympärivuotiseen käyttöön terassilasitus lämpöjärjestelmä Termo liukulasitus. Erityistä huomiota rakenteissa on kiinnitetty toimintavarmuuteen sekä kesä- että talviolosuhteissa.

Pystypuitteelliset Lukkan Aava-liukulasit

Pystypuitteelliset terassilasit antavat erinomaisen suojen sääolosuhteita, likaa ja melua vastaan. Ostaessasi Lukkan Aava-liukulasit terassilasit valitset modernin, kauniin ja huoltovapaan lasitusratkaisun vuosikymmeniksi.

Lukkan Aava on moderni ja tyylikäs ratkaisu. Aava liukulasituksen profiilien muotoilu on aaltomainen ja pyöristetty. Terassilasi profiilit ovat hyvin vahvoja, jolloin yksittäiset liukulasiluukut voivat olla suuria, mikä parantaa näkymän esteettömyyttä. Terassilasitus järjestelmän kumitiivisteet jäävät täysin terassilaisen alumiiniprofiilien sisälle, minkä vuoksi terassilasituksen ulkonäkö on entistäkin sirompi.

Lukkan Aava liukulasitus on saanut Desing From Finland-merkin. Terassilasi profiilien vakiovärit ovat valkoinen (RAL-9010), harmaa (RAL-7024) ja musta (RAL-9005). Muissa RAL-väreissä toimitus-aika on hieman pidempi. 

Terassilasi lasivaihtoehdot joustavasti asiakkaan valinnan mukaan eri värejä (esim. kirkas, harmaa, ruskea, opaali,) ja paksuuksia (4-8 mm) karkaistua turvalasia.

Lukkan Aava on turvallinen ratkaisu. Lukkan Aava-liukulasitus on CE-merkitty tuote. VTT on testannut terassilasitusten tuulenpaineen ja iskun-kestävyyden. Terassilasituksissa käytetty karkaistu turva-lasi on eritytäin vahvaa, ja se vaatii voimakkaan iskun rikkoutuakseen. Mikäli terassilasitus jostain syystä rikkoontuu, hajoaa se kauttaaltaan pieniksi siruiksi, jolloin se ei aiheuta vakavia loukkaantumisia.

Lukkan Aava-liukulasituksen lukitusvaihtoehtoja ovat Lukkanin sisäpuolinen lukko ja Lukkan Abloy, joka voidaan sarjoittaa avautumaan samalla avaimella kuin kotinne muutkin ulko-ovet. Liukulasit voidaan myös lukita yksinkertaisella vetonupilla.

Lukkan Aava-liukulasit sopivat erinomaisesti yhteen kaikkien Lukkan tuotteiden, kuten Lukkanin terassin rungon ja katon kanssa.

Vetonuppi on edullinen vaihtoehto sisäpuoliseen lukitukseen.

Ulko- ja sisäpuolisiin liukulasien lukituksiin on saatavilla Abloy-lukko. Abloy-lukko voidaan haluttaessa sarjoittaa ja käytössäsi on yksi ja sama avain ulko-oveen ja terassille. 

Avaimeton sisäpuolinen painosalpa on siisti ja turvallinen valinta terassilasille, kun tarvitsee lukitusta vain sisäpuolelta käsin.