Lukkan Aava liukulasit

Lukkan Aava liukulasit - Terassilasit

Aava liukulasi tuo viihtyvyyttä kotiisi. Liukulasituksen profiilien muotoilu on aaltomainen ja pyöristetty. Terassilasien profiilit ovat entistä vahvempia, jolloin yksittäiset liukulasiluukut voivat olla myös suurempia. Lasitusjärjestelmää voidaan käyttää terassilasituksissa kuin myös sisustus- ja toimistoratkaisuissa.

Lukkan Aava liukulasituksen profiili muotoilu on aaltomainen ja pyöristetty. Aava liukulasi lasituksen alakisko on 28mm korkea, joka voidaan tarvittaessa myös upottaa rakenteisiin. Terassilasitus on mahdollista toteuttaa erikoismatalalla alakiskolla (vain 15mm korkea). Lasituksessa voidaan käyttää jopa 8mm turvalasia. Se mahdollistaa myös useiden eri sävylasien käytön. 

Aava liukulasi järjestelmän kumitiivisteet jäävät täysin alumiiniprofiilien sisälle. Profiileissa on täysin uudentyyppinen silkinpehmeä maalipinta, joka suojaa hyvin naarmuuntumista. Tarvittaessa profiilit voidaan maalata mihin tahansa RAL sävyyn.

Lukkan Aava liukulasien asennusohje ...

Lukkan Aava terassilasitus
Lukkan Aava terassilasitus
Lukkan vakioväri, varastovärit
Lukkan vakioväri, varastovärit
Lukkan Aava profiili RR32 ruskea
Lukkan Aava profiili RR32 ruskea

Aava liukulasituksen viimeistelee lukitus

Terassilasituksessa on sisäpuolinen lukitus, ja se voidaan toteuttaa myös ulkopuolisella Abloy lukituksella sarjoitettuna.

Lukkan vakiovärit, varastovärit

Profiilien vakiovärit ovat, valkoinen RAL-9010, tumman harmaa RAL-7024 ja musta RAL-9005.

Lukkan Aava moderni ja tyylikkäs 

Tarvittaessa terassilasitus profiilit voidaan maalata mihin tahansa RAL sävyyn.