Lukkan Tyyni liukulasit

Lukkan Tyyni liukulasit, terassilasit

Lukkan Tyyni puitteettomat terassilasit ovat oikea valinta, jos haluatte terassillenne avaruuden tuntua ja esteettömän näköalan.

Lukkan Tyyni terassilasitus on liukuva puitteeton terassilasitus. Pystypuitteeton terassilasitus on siro ja miltei huomaamaton.

Lukkan Tyyni puitteeton liukulasitus - Huoletonta varmuutta

Lukkan Tyyni terassilasitus on tyylikkään funktionaalinen ja viimeistelty liukulasijärjestelmä. Lukkan Tyyni on tukevarakenteinen, turvallinen ja varmatoiminen terassilasitus. Lasit liukuvat nippuun avattaessa. Terassilasitus järjestelmän lasina käytetään asiakkaan valinnasta ja luukun koosta riippuen 6 mm, 8 mm tai 10 mm karkaistua turvalasia.

Lukkan Tyyni asennusohje ...

Lukkan Tyyni liukulasit
Lukkan Tyyni liukulasit

Karkaistu turvalasi on erittäin vahvaa

Mikäli terassilasitus jostain syystä rikkoontuu, hajoaa se kauttaaltaan pieniksi tylppäreunaisiksi siruiksi, jolloin se ei aiheuta vakavia loukkaantumisia.

Lukkan vakiovärit, varastovärit
Lukkan vakiovärit, varastovärit

Lukkan Tyyni vakiovärit

 Lukkan Tyyni vakiovärit ovat valkoinen, tumman harmaa ja musta. Tarvittaessa profiilit voidaan maalata mihin tahansa RAL sävyyn.

Lukkan Tyyni sisäpuolisella lukituksella
Lukkan Tyyni sisäpuolisella lukituksella

Puitteettomat Lukkan Tyyni lukitukset

Lukitusvaihtoehtoja ovat Lukkanin sisäpuolinen lukko ja Lukkan Abloy, joka voidaan sarjoittaa avautumaan samalla avaimella kuin kotinne muutkin ulko-ovet.