Lukkan GL-liukulasi esite

Pystypuitteelliset Lukkan GL-liukulasit

YLEISTÄ Lukkan GL-liukulaseista, terassilaseista

Lukkan terassilasi GL-liukulasit on suunniteltu kestävään, mutta keveään rakentamiseen. Lukkan terassilasituksella voit pitää terassisi puhtaana pölyltä, sateelta ja melulta. Lisäksi liukulaseista löytyy myös ympärivuotiseen käyttöön terassilasitus lämpöjärjestelmä Termo liukulasitus. Erityistä huomiota rakenteissa on kiinnitetty toimintavarmuuteen sekä kesä- että talviolosuhteissa.

PROFIILIT JA KIINNITYS Lukkan GL-liukulasit, terassilasit

Lukkan terassilasitus liukulasiprofiileissa käytetään pystyprofiilien hakaustekniikkaa. Liukuovien vaakaprofiilit menevät pystyprofiilien sisään. Tällä tekniikalla saavutetaan paras mahdollinen tiiviys terassilasin tuulenpainetta sekä sadetta vastaan. Pystypuitteellinen liukulasitus antaa paremman suojen sääolosuhteita ja melua vastaan verrattuna pystypuitteetomaan terassilasitukseen. Lisäksi se on äänetön ja kevyt käyttää.

LIUKUKISKOT - Lukkan GL-terassilasit, liukulasit

Terassilasi liukukiskot ovat 2-, 3- tai 4 -raiteisia ja alakiskossa on kallistus sekä vedenpoistoreijät. Terassilasin yläkiskon säätöprofiili mahdollistaa epätasaiselle tai kaltevalle alustalle kiinnityksen. Terassilasin säätöprofiili mahdollistaa terassilasituksien asennuksen myös hirsirakenteisiin, joissa on huomioitava tarvittava painumisvara.
Lukkan terassilasien liukulasien uudistetuissa pyörästöissä on myös korkeussäätö ja liukulasien kestävyys ja äänettömyys perustuvat huolella valittuihin raaka-aineisiin ja täysimittaisiin kulutustesteihin.

LUKKAN LIUKULASIEN LUKITUS - TERASSILASIT

Katetuilla terasseilla ja parvekkeella voidaan viettää enemmän aikaa ja niiden varustelu kalusteineen halutaan suojata varmalla lukituksella. Kalusteet voidaan pitää paikoillaan ympäri vuoden säältä suojattuna. Täysin uudistettu ja hyödyllisyys suojattu lukituskokonaisuus Lukkan lasiterassi on myös turvallinen paikka säilyttää terassin tarpeelliset kalusteet ja varusteet. 

Vetonuppi on edullinen vaihtoehto sisäpuoliseen lukitukseen terassilasituksissa.

Ulko- ja sisäpuolisiin liukulasien lukituksiin on saatavilla Abloy-lukko. Abloy-lukko voidaan haluttaessa sarjoittaa ja käytössäsi on yksi ja sama avain ulko-oveen ja terassille. 

Ovisalvalla on mahdollista pitää terassilasituksen kulkuovi auki tai lukita ovi sisäpuolelta.

Avaimeton sisäpuolinen painosalpa on siisti ja turvallinen valinta, kun terassilasitus tarvitsee lukitusta terassilasitukseen vain sisäpuolelta käsin.

LASITYYPIT

Lukkan liukulaseissa ja terassilasituksissa käytetään 4...8 mm:n turvalasia. Erillaiset sävylasit ja vaakapuitteet tuovat tarvittaessa ilmettä tai suojaavat auringonvalolta. Termo lämpölasituksissa voidaan käyttää 2K - tai 3K -eristyslaseja, joiden enimmäispaksuus on 21 mm.