Muut tuotteet 

Myymme lasia ja lasituotteita kaikkialle Suomeen

Yksityisille, yrityksille suoraviivaisella logistiikalla kilpailukykyisin hinnoin.

Palveluluukut - Asiakaspalveluluukut
Palveluluukut - Asiakaspalveluluukut

Käsikäyttöiset liukuvat palveluluukut

Valmistamme mittatilauksesta asiakaspalvelu luukkuja. Normaali tasolaseista ja turvalaseista asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Palveluluukut nopealla aikataululla kevyet ja toimintavarmat asiakasluukkut / asiointiluukut.

Huoltovapaat energiatehokkaat pvc-ikkunat

Pvc-ikkunat ja pvc-ovet uusimmalla GEALAN- profiilijärjestelmällä. Pvc-ikkuna profiilijärjestelmä säästää kotisi enegiaa ja antaa viimeistellyn ulkonäön. Uusi paranneltu profiilijärjestelmä täyttää korkeimmatkin lämpö- ja äänieristys vaatimukset. 

Pvc-profiilijärjestelmässä on myös murtosuojaus ja hyvä ilmanvaihto. Pvc-profiilijärjestelmä mahdollistaa tuotannossa pvc-ikkunoiden ja pvc-ovien rakenteet, jotka edustavat edistyksellistä kehitystä ja huippulaatua.

Pvc-liukuovet - PSK rinnakkainen liukuovi

Liuku-kääntöoven liikkuvaa puitetta voi sekä kallistaa ikkunan tapaan että liu'uttaa sivuun. Tämä vaihtoehto sopii yleensä aukkoihin, joiden leveys ei ylitä 3,3 metriä. 

Hyvin suunnitellut ja käytännölliset liukuovet ovat moni- ja helppokäyttöisiä. Ne avautuvat tavallisesti työntämällä ja niissä on myös kippiasento tuuletusta varten.
Kippiliukuoviamme on saatavilla mahdollista yhdistää jokin kolmesta lasipaketista (kaksinkertainen, kolminkertainen ja kolminkertainen energiatehokas).

Pvc-liukuovet - Hst-liukuovi

Kuulalaakerit helpottavat liikkuvan puitteen liukumista.
Kiinteä ja liikkuva puite on asennettu erilleen kahdelle tasolle.


Kaunis ulkonäkö sopii myös laajoihin aukkoihin.