Palveluluukut - Asiointiluukut

Palveluluukut - Asiakasluukut - Asiointiluukut


Kevyempi palveluluukku - Asiointiluukku, avainlukolla
Kevyempi palveluluukku - Asiointiluukku, avainlukolla

Käsikäyttöiset liukuvat palveluluukut

Valmistamme mittatilauksesta asiakaspalvelu luukkuja. Normaali tasolaseista ja turvalaseista asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Palveluluukut nopealla aikataululla kevyet ja toimintavarmat asiakasluukkut / asiointiluukut.

Asiakaspalveluluukut, asiointiluukut, palveluluukut, liukuvat palveluluukut. Lasi valitaan palveluluukun käyttökohteen mukaisesti, normaali lasi, laminoitu turvalasi, karkaistu turvalasi ja laminoitu karkaistu turvalasi. Asiakaspalveluluukut voidaan varustaa tarvittaessa painonappi lukituksella, vetonuppi lukituksilla ja avain lukoilla.

Palveluluukun ja asiointiluukun asiakaspalvelu näkyvyyten voidaan vaikuttaa lasivalinnoilla. Asiakaspalveluluukun lasi voi olla kirkas, värillinen tai etsattu satiinilasi (ns. maitomainen) näin voidaan tehdä rajauksia joista ei haluta että näkymää on asiakaspalveluluukun taakse.

Palveluluukku voi olla osittain myös kiinteä ja vain haluttu osa liukuu asiointiluukkuna.

Liukuvat asiakaspalveluluukut - Asiointiluukut

Säänkestävä palveluluukku asiointiluukku, vetonuppi lukituksella.
Säänkestävä palveluluukku asiointiluukku, vetonuppi lukituksella.

Palveluluukkuja on kahta mallia. Kevyempi palveluluukku malli on sisätiloissa käytetty asiointiluukku - palveluluukku malli. Jossa keskellä avainlukko.

Säänkestävä palveluluukku asiointiluukku. Säänkestävä palveluluukku malli soveltuu niin sisä- kuin ulkotiloihin käytettäväksi. Rakenne pitää tuulen- ja sadevedenkin ulkopuolella. 

Kaikki asiakaspalveluluukut - asiointiluukut valmistetaan ja toteutetaan aina asiakkaiden toiveitten mukaan. Pyydä meiltä tarjous palveluluukusta
alla olevalla palveluluukku tarjouspyyntö painikkeella.